TIETOSUOJA

Rekisteröityminen
Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Popanan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Popana rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja
Popanan asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
Popana ei pyydä, eikä tallenna kuluttajasta
a) pankkiyhteystietoja
b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste

REKISTERINPITÄJÄ
Popana (Ytunnus: 2100533-7)
www.popana.fi
OSOITE
Kustaa Vaasaan katu 8, 10600 Tammisaari
REKISTERIASIOITA HOITAVAT HENKILÖT
puhelin 044-3093736
sähköposti anna@popana.fi
REKISTERIN NIMI
Popanan asiakasrekisteri
REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE
Henkilö on rekisteröitynyt Popanan asiakkaaksi tai ostanut Popanan verkkokaupasta tavaraa.
REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS
Rekisterin käyttötarkoitus on Popanan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Popanan toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää Popanan omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus pyytää tietojen poistaminen ilmoittamalla siitä Popanan asiakaspalveluun, sähköpostitse anna@popana.fi tai rekisterinhoitajalle.
REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT
Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:
Henkilön etu- ja sukunimi
Sähköpostiosoite
Postiosoite
Puhelinnumero
Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS
Tietoja ei luovuteta Popanan ulkopuolelle.
Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.
REKISTERIN SUOJAUS
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Popanan sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Popanan salasanasuojatulla palvelimella.

© Popana verkkokauppa | Created by WEBIFY for MR MEDIA